Idrottsföreningar

Tjäna pengar till laget eller föreningen

Nallegram ger skolklasser, föreningar och lag möjligheten att tjäna pengar till sina äventyr genom försäljning av våra mycket omtyckta nallar iklädda lagets/föreningens egna klubbtröja.

uppsala basketklubb

Så här går det till

Tillsammans med ert lag eller förening designar vi och tar fram en unik produkt. En nalle från Nallegram i hög kvalitet, iklädd ert lags tröja. Vi trycker upp tröjor med ert lags logga på i en liten serie så att ni har någonting att visa upp för deltagare/medlemmar/fans. Vi tar ingen startkostnad för framtagandet av er unika lagtröja. Ni kan beställa så få som tio nallar initialt. Ni tar upp beställningar och lägger en order hos Nallegram. Vi skickar när ni fått betalt, ni ligger aldrig ute med några pengar.

Lättsåld produkt med hög förtjänst

Vi ger er möjlighet att komma iväg på skolresor, klassresor, cuper, träningsläger och annat skoj med hjälp av nalleförsäljningen, en garanterat lättsåld produkt med hög förtjänst (ni tjänar cirka 249 kr per såld nalle).

Kontakta oss för mer information

Kontakta oss för mer information, så diskuterar vi oss fram till en spännande och unik produkt för er förening, klass eller lag.
E-post: info@nallegram.com
Tel: 08-564 306 13