Om företaget
  Villkor
  Sök butik
  Änder med Händer
  Sök produkt
  Kontakta oss
  Skapa konto
  Inloggning
Varukorg
Din kundvagn innehåller
0 produkter
  Änder med Händer
  BRIS-nallar
  Teddybjörnen Fredriksson
  Nallar (färdiga budskap)
  Nallar (med ditt budskap)
  Tips - Dop / Nyfödd
  Tips - Till barn
  Tips - Kärleksgåva
  Tips - Högtid
     Alla produkter

Doppresent

En unik gåva från Nallegram

Denna annorlunda unika doppresent är garanterat en lyckad present. Skriv barnets namn och dagen för dopet eller annan information du vill ha med. Fint inslagen och med kort! Naturligtvis är nallarna CE märkta och testade enligt EN71 regelverket och förpackningen har lufthål för nallens och barnets skull. Nallarna är naturligtvis även lämpliga som annan present exempelvis födelsedagspresent eller julklapp. Klicka på "Nallar (med ditt budskap)" i menyn till vänster för att komma till nallarna där du själv väljer budskap.

Kramgo doppresent från Nallegram
Unik doppresent från 299:-

När mer än tanken räknas

Gratulera, eller gör någon riktigt glad. Genom att skänka en nalle till någon, visar du att du bryr dig. Vi kallar det "Omtanke som varar". Nallen finns kvar år efter år. Det bästa av allt, om du vill, har nallen ditt personliga budskap snyggt broderat på en stickad tröja. Personligare än så blir det inte. Vi har också ett stort antal färdigbroderade budskap för de flesta tillfällen och högtider. Det finns alltid något som passar.

Våra nallar

Vi älskar nallen och vad den står för. Nämligen kärlek och omtanke. Någon som alltid förstår och lyssnar, och som aldrig nekar dig en tröstande kram.

Kvalitet

Vår nalle skall ur alla perspektiv motsvara våra och dina högt ställda krav. Den skall finnas där länge, kanske den till och med, en vacker dag, skall adopteras av dina egna barn eller barnbarn. Nallen skall vara personlig och ha karaktär.

Säkerhet

Alla våra nallar är testade så att dom fyller EN71 testnorm, och kan därför använda CE märket. De skall ju tåla omild behandling av en 3-åring lika väl som tusen kramar från en vuxen. Testerna innebär att nallens konstruktion bl a testas för dragfasthet, flamsäkerhet och avsaknad av kemikalier. Glöm dock inte att avlägsna eventuella hängetiketter innan du ger nallen till ett litet barn.

Endast fantasin sätter gränser

Ja, nu är det bara att välja nalle och budskap så har du inom någon dag gjort någon väldigt, väldigt glad. Omtanke som varar!

Presenttips för annat än dop

doppresent@nallegram.com


Copyright © 2014 Nallegram AB (Integritetspolicy)