Om Nallegram

nallegrams unika brisnalle

Nallegram AB bildades 2004 med syftet att erbjuda personliga presenter, i första hand i form av mjukisdjur med broderade budskap. Att erbjuda en möjlighet till positiv uppvaktning och upplevelse har varit ledstjärna för oss.

Unika produkter

Vi designar alla våra egna produkter, för att skapa en unik och personlig presentupplevelse. Samarbetet med Lasse Berghagen, för att ta fram en modern variant av hans egen barndoms Teddybjörnen Fredriksson, är ett exempel på våra unika produkter. Ett annat samarbete är Ernst Billgrens textilskulptur "Änder med händer".

Vårt bidrag till samhället

Vi försöker bidra till samhället på det sätt vi kan, exempelvis så samarbetar vi med Hjärt-Lungfonden och Barnens Rätt i Samhället (Bris). Vi har också tagit fram en egen BRIS-tröja till Teddybjörnen Fredriksson ("Barn är oslagbara") där 100 kronor för varje såld nalle går till Bris.

Säkra produkter och etisk tillverkning

Alla våra nallar är CE-märkta och klarar kraven för EN-71, vilket innebär att de är giftfria och även lämpliga även för barn under tre år. Vi tillämpar också en frivillig certifiering som heater "ICTI Factory inspection certificate". "The toy industry's ethical manufacturing program aimed at ensuring safe and humane workplace environments for toy factory workers worldwide. To achieve these goals, we provide education, training and a single, fair, thorough and consistent monitoring program for toy factories."

Omtanke som räcker länge!

Det är med stor tillfredsställelse vi konstaterar att våra nallar dagligen gläder och tröstar mottagare både inom och utanför Sverige. Nallegram - en present som varar länge!

Fakta om Nallegram AB

Grundades: 2004
VD: Stefan Nygren
Orgnr: 556668-9088
Adress: Ringvägen 10, 117 26 STOCKHOLM