Nyfödd

presenttips till nyfödd

Letar du efter en present eller presentidé till en nyfödd? Teddybjörnen Fredriksson och vår exklusiva nalle Hugo är en present till en nyfödd som kanske varar i flera generationer! Materialet som används i alla våra nallar är av hög kvalitet och uppfyller CE-kravet EN71, vilket innebär att produkten är giftfri och lämplig för barn under tre år.

Välj mellan en nalle med en fin vit stickad tröja med  budskapet "Välkommen till världen" och skräddarsydda nallar där du väljer själv vad som ska broderas på tröjan. Du kan till exempel välja namn, datumet då barnet föddes, längd och födelsevikt eller bara barnets namn som på bilden tilll vänster. Du väljer själv!

 

Sortera efter:
Visa:
Visa: Lista Rutnät
  • Babyfilt i absolut bästa kvalité, vävd med barnets namn
    Elefant & Anka - 100% ekologisk & Fair Trade Doppresent som passar både till pojke och flicka. Babyfilt i absolut bästa kvalité, vävd med barnets namn, födelsedatum, vikt, längd och dedikation om den önskas. Ett fint minne för föräldrar och barn. 100% ekologisk bomull. Mått: 75x10..
    Exkl.moms:479,20 SEK 599,00 SEK
  • Blå Babyfilt - Bilar - 100% ekologisk & Fare Trade.
    Blå filt med bilar- 100% ekologisk & Fair Trade Doppresent som passar både till pojke och flicka. Babyfilt i absolut bästa kvalité, vävd med barnets namn. Ett fint minne för föräldrar och barn. 100% ekologisk bomull. Mått: 90x120cm Finns i blå Tvättas i 40° Leveranstid 14 dagar ..
    Exkl.moms:479,20 SEK 599,00 SEK